Behandelingen

Trio Lipo

Trio Lipo

Drievoudige aanpak van vetophopingen.

Informatie:
Een nieuwe methode om de strijd tegen plaatselijke vethopingen te laten verdwijnen dat met reguliere sporten niet lukt.

1) Vrijgeven van vetten
2) Het afbreken en afvoeren van vrijgegeven vetten
3) Opbouwen van de spiermassa zodat de vrijgeven vetten en energie worden verbrand

Ultrasound/Cavitatie:
Deze methode gebruiken wij onder andere voor bestrijding van vetophopingen en vermindering van cellulite. Gecontroleerde vetafbraak door middel van laag en hoogfrequentie Ultrasound voor veilge Cavitatie.
Directe vrijgave van opgeslagen vetten door adipocyten (vetcellen)

Lypolyse:
Verbetering van de lymfe- en bloedcirculatie om de afvoer van vrije vetzuren en glycerol te facliteren. Transport vindt plaats van het vrijgekomen glycerol als energie naar de spieren

Biofrequentie:
Verhooogt de spiermassa en stimuleert de aanmaak van collageen en elastine voor de strakke en stevige huid. Verbruikt de vrijgekomen energie en verbrandt calorieen door intensieve spiercontractie.

Sport & Medical

Sport & Medical

Sport je veel maar lukt het je net niet om die strakke buik of sixpack te creëren? Met de Ultratone kunnen wij de contouren verbeteren. Elk programma stuurt de juiste series van signalen uit die 90% van de spiervezels aanspreken.

De intensieve, geconcentreerde serie impulsen en contracties kunnen alle typen spiervezels activeren; zowel de snelle als langzame. Wij hebben specifieke programma’s gericht op snelheid, uithoudingsvermogen, explosiviteit, kracht en flexibiliteit die sneller resultaat bieden dan in een fitness center behaald kan worden. Wij hebben onder andere een Workout- en Bodybuilding programma. Geschikt voor man en vrouw.

Tri Therapy

Tri Therapy

Pre Wedding

Pre Wedding

Post Natal / Urineverlies na de zwangerschap

Post Natal / Urineverlies na de zwangerschap

Je lichaam terug in shape na de bevalling

Na een bevalling wil elke vrouw zo snel mogelijk weer in shape komen alleen is daar zelden tijd en energie voor om met regulier sporten weer een slank en getraind figuur te krijgen. De Ultratone heeft een programma die een ontspannende en intensieve sessie geeft om de uitgerekte spieren en de verslapte buik terug in vorm te krijgen. Het programma lift en verstevigt tevens de bilspieren en maakt zowel de binnen als de buitenkant dijen weer slank en vermindert de striae die tijdens de zwangerschap is ontstaan. Het Pelvic Floor programma verjongen en versterken de bekkenbodemspieren. Zo hersteld de elasticiteit om vitale organen op hun plaats te houden. Dit is de ideale behandeling voor vrouwen die veel zitten of die door de zwangerschap ongewenst urineverlies hebben overgehouden.

Anti_age Trilogy

Anti_age Trilogy

Een facelift zonder chirurgische ingreep?

De geavanceerde biosignalen van de Ultratone zorgen voor een zeer diepe spier- en huidversteviging en voor een afvoer van overtollig lymfevocht. Dit leidt tot een zichtbare vermindering van rimpels en fijne lijntjes alsmede tot een verbetering van de bloedcirculatie in de huid. De biosignalen zorgen tevens voor een intensief hydraterende massage en een algemeen onderhoud ten aanzien van de conditie van de huid.

Resultaat?
Een stevige gladde en gelifte huid zonder dat er hiervoor een chirurgische ingreep plaats hoeft te vinden.

Let wel:
Echter moet wel duidelijk zijn dat jarenlange achterstand niet in enkele behandelingen opgelost kan worden. En een huid van 70 jaar niet terug te brengen is naar de huid zoals het er 50 jaar daarvoor er uit zag.